mod de întrebuinţare

Stimate cumpărător,

Îţi mulţumim pentru alegerea făcută prin achiziţionarea produsului nostru. În continuare, câteva recomandări din partea producătorului, astfel încât experienţa dumneavoastră de utilizator să fie una de excepţie şi să vă aducă satisfacţiile aşteptate.

1. Este foarte important ca întunericul pe care l-aţi achiziţionat să fie intact, să nu prezinte semne de folosire (cutia să fie sigilată şi să poarte marca specifică a produselor de calitate), iar cutia să nu prezinte deformări, turtiri. Verificaţi, pentru siguranţă maximă, holograma Ministerului Întunericului Împlinitor aflată pe fundul recipientului din faţa dumneavoastră. 

2. Odată deschis recipientul, întunericul trebuie lăsat să se reverse în încăpere (sau orice al mediu) în câteva minute (nu mai puţin de 2 şi nu mai mult de 15 minute). Riscaţi, în caz contrar, apariţia angoaselor, insomniilor, fricilor şi chiar a spaimelor.

3. Un întuneric proaspăt trebuie să degaje o aromă dulceagă, împrospătoare, uşor sufocantă. Veţi şti că aţi ales un produs de calitate în momentul în care începeţi să experimentaţi stări comune panicii, dar niciodată panică totală, autentică. Abia atunci când veţi simţi respiraţia fricii în ceafă veţi înţelege de ce era nevoie să cumpăraţi un produs puţin mai scump. Calitatea are preţul ei!

4. Nu lăsaţi întunericul la îndemâna prietenilor: puţini cunosc acţiunea, efectele şi, mai ales, efectele secundare. Puteţi lesne crea dependenţă printre persoane nevinovate. Sau vinovate, dar aflate sub un alt tratament.

5. Nu scăpaţi întunericul de sub control. Verificaţi, la reîmpachetare, colţurile (e bine, de cele mai multe ori, să fiţi în spaţii rotunde, sferice, cum ar fi globul ocular). După cum aţi observat la prima utilizare, atât recipientul cât şi soluţia vin cu suprafeţe rotunjite, deloc deranjante. Filosofia companiei noastre este să creăm produse perfecte pentru tratament greu curabile, dar şi estetice, uşor de integrat în mediul fiecăruia.

6. Pentru o utilizare îndelungată, feriţi întunericul de contactul cu fantasmele. Studii noastre arată că este mai bine să visaţi în prezenţa cuiva, cu martori şi tot ce mai trebuie. Pierderea stării de trezie în întuneric poate avea consecinţe grave. Compania noastră nu-şi asumă nicio responsabilitate în acest caz.

7. Utilizaţi produsul cumpătat, fără excese. E uşor să vă daţi seama dacă exageraţi: petele de întuneric rămân o perioadă îndelungată pe haine, uneori chiar pe piele. Nu este un produs toxic; nu afectează nici pielea.

Acest produs se eliberează numai pe bază de prescripţie.

Acest produs NU este o mostră.

Pentru comenzi online, accesaţi site-ul nostru.

Păstraţi contactul cu cele mai recente informaţii legate de produs prin conturile noastre de twitter, facebook şi hi5. De asemenea, puteţi citi mărturii ale unor clienţi satisfăcuţi pe blogul nostru, alături de concursuri cu premii şi alte informaţii utile.

Vă mulţumim, stimate client. Vă dorim întuneric de calitate.

(foto 1 Braşov, decembrie 2010, ©Rareş Petrişor)

(foto 2, Samuel Mammel)

5 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.